GTranslate

Dutch English French German Italian Polish Spanish

 De Response Range

 

 

                                              bait booster group 500w

 

Deze hoge kwaliteit, PVA - vriendelijke aas boosters zijn speciaal ontworpen om een intense boost van aantrekkingskracht af te geven aan elk type aas die je gebruikt. Ongeacht wanneer, waar en hoe lang je gaat vissen, de meest succesvolle vissers weten dat alle aas vloeistof boosted zoveel mogelijk de snelheid, sterkte en duur van de aantrekkingskracht ervan moeten worden behouden; het maximaliseren van hun kansen op succes ten allen tijde.

 

De Response + Range 500 ml inhoud

Respons + Bait Boosters worden geproduceerd met behulp van een voedselrijke bodem die oplosbare eiwitten, fast-fermenteren suikers, vrije aminozuren en krachtige voeding triggers, waardoor ze zeer effectief in alle watertemperaturen en lagen.

Elk van de vier aas boosters in de Response + Range zijn dan smaak, kleur en aroma geoptimaliseerd met zeer aantrekkelijke geconcentreerde natuurlijke extracten dit betekent dat ze snel en effectief door dringen in het aas waardoor ze een intense smaak, geur en voedingsstoffen boost die een onmiddellijke en langdurige voedings  reactie creëren als ze uitlekken uit uw aas.

De combinatie van water-oplosbare voeding triggers die gemakkelijk verspreiden in alle lagen van het water met rijke, dichte, natuurlijke vloeibare extracten die 'Hold bottom' om een ​​sterke, duurzame voedsel signaal op het meer / rivier bed te verlaten, Response + Bait Boosters zal vissen aan trekken uit alle diepten van het water.

Door het toevoegen van deze grote waarde-eiwit stimuleren van vloeistoffen aan uw aas is het absoluut zeker dat hen zal worden geladen, is het hele jaar door te gebruiken en zal de vis door de attractor drastisch zal verhogen op je vangsten op Carp en witvis.

 

Hoeveel moet ik gebruiken?

Er is geen maximum aan het niveau van toevoeging van Response + Bait Booster ... hoe meer je gebruikt, des te aantrekkelijker uw aas zal zijn en hoe sneller de beten zal komen!

Hoe langer u uw aas laat onderdompelen in of bekleed met een van de vier Response + Bait Boosters, hoe sterker de aantrekkingskracht en hoe langer het zal gaan werken .

Als richtlijn voor gebruik in deeltje, spod en losse voedermengsels, raden wij het toevoegen 50-60ml / kg en te laten inwerken voor zo lang mogelijk. Respons + Bait Boosters zijn zeer effectief als een vloeibare additief in boilie mixen,  zijn PVA vriendelijke, zijn ook een uitstekende vloeibare booster voor PVA zak(jes) en PVA stick- mixen

Resultaten 1 - 4 van 4

Liquid Aditives

bait_booster_fruit_132x200 Waardering Nog niet gewaardeerd

Responce + Fruit

500 ml Responce Fruit

Verkoopprijs € 13,64

Artikelgegevens

bait_booster_spice_132x200 Waardering Nog niet gewaardeerd

Response & Spice

500 ml Responce Spice

Verkoopprijs € 13,64

Artikelgegevens

bait_booster_cream_132x200 Waardering Nog niet gewaardeerd

Response + Cream

500 ml Cream Response Booster

Verkoopprijs € 13,64

Artikelgegevens

bait_booster_fish_132x200 Waardering Nog niet gewaardeerd

Response + Fish

500 ml Response Fish

Verkoopprijs € 13,64

Artikelgegevens

Volg ons!

Facebook Twitter Youtube Wordpress Email